dimarts, 5 d’abril del 2016

Informacions de 3 tipus d'esports

Resultat d'imatges de informacio joan pahisa-Basquet::El bàsquet amb cadira de rodes és la modalitat d'aquest esport practicada amb cadira de rodes bàsicament per persones amb discapacitat física. S'han adaptat les regles del basquetbol a les particularitats de les cadires de rodes, harmonitzant també els diversos nivells de discapacitat dels esportistes.
És un esport que compta amb un intens calendari tant a nivell nacional com internacional, incloent la seva presència als Jocs Paralímpics com a un dels esports més destacats.
La Federació Internacional de Basquetbol en cadira de rodes (IWBF) és l'organisme internacional que regula aquest esport.

-Futbol per a cecs:El futbol per a cecs és una pràctica esportiva que fa una modalitat del futbol adaptada per a persones cegues. L'esport està regit mundialment per la Federació Internacional d'Esports per a Cecs i es juga amb les regles de la FIFA, adaptades.El futbol per a cecs també s'anomena futbol B1 perquè està dissenyat per a ser jugat només per persones cegues pertanyents a la classe B1 de la regles de la IBSA.

-Boccia:És un esport similar a la petanca. És un joc de precisió i estratègia, en el que només participen persones en cadira de rodes.Existeixen proves individuals, per parelles i per equips. Es tracta d’un esport en el que homes i dones competeixen entre si.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada